Gastrowine nights

Aquest estiu hem estrenat un seguit de nits temàtiques juntament amb el Restaurant Forevents a la terrassa del nostre celler amb la intenció de fer disfrutar a la gent d’un maridatge idílic de vins, gastronomia i cultura segura.

Avui celebrem la tercera nit amb una actuació d’Escorça, un duet de les terres de ponent que fa un homenatge a Pau Donés oferint un espectacle on recorden la vida de l’autor titulat «Vivir es urgente».

Les dues edicions anteriors van ser tot un èxit. La primera vam tindre el plaer d’escoltar el directe del grup revelació de les terres de ponent, Bredda. Un grup de música reivindicativa per a un públic més juvenil que mesclaven versions amb cançons pròpies del seu nou disc que sortirà aquest estiu. El públic va disfrutar del concert amb una copa de vi a la mà i amb totes les mesures sanitaries.

La segona edició amb el conjunt de jazz de la Conca de Barberà Leit Motiv va ser d’infart, una intensa pluja d’estiu quan tot estava llest per començar va fer endarerir el concert una hora. Amb la sort que va sortir el sol de nou i vam poder gaudir del jazz i les versions vintage que ens van tocar i cantar els músics.

El següent concert serà el dijous 15 de Juliol amb el trio de reggea Socarrel, compost per Pep Vilà i Josep Contreras, integrants del famós grup de rock català Búhos.

TRANSLATE »