Varietats:
Garnatxa blanca 66%
Trepat 33%
Sòls:
Argilo-calcaris.
Elaboració:
Verema manual,
premsat de raïm sencer i fermentació
en bótes de roure francès,
criança de 8 mesos a la mateixa bota.
Dades analítiques a l’embotellat:
Alc. 12,5 % vol.
Acidesa total 6,5g/l ac. tart.
Acidesa volàtil 0,28 g/l
Tast:
Color groc amb caràcter, nítid i brillant.
Nas fresc i potent que ens recorda la fruita blanca, la pell de cítrics, herbes aromàtiques mediterrànies pròpies del varietal trepat i subtils notes de roure.
En boca reprodueix les sensacions aromàtiques, frescor, complexitat i volum, amb un bon equilibri entre gras i estructura, i la tensió justa per donar-li una bona persistència.
17,30€
Celler familiar DO Conca de Barberà. Vins ecològics de varietats autòctones collita pròpia. Experiències enoturístiques úniques; cultura, esport, gastronomia, allotjament.
© Copyright – celler rendé masdeu 2022. Tots els drets reservats. | Disseny i Programació: Nuvol.cat