El Celler

Els nostres dipòsits

La verema de l’any 2020 va ser la primera en entrar al nou celler, casi un any després de la riuada que es va endur el nostre antic celler. La sala de fermentació del nou celler compta amb dipòsits fets a partir de 3 materials diferents on fermenten els diferents vins; el formigó, l’acer inoxidable i el roure francès.

Tenen diferents volums i tots ells estan connectats a un equip aerotèrmic a què ens permet controlar la temperatura de cadascun durant la fermentació i també a un equip d’inertització que ens ajuda a protegir els nostres vins.

Les nostres caves

La criança i l’emmagatzematge de tots els vins la trobem en el subsòl, al fons d’uns cups on anys enrere s’emmagatzemava la brisa i on també hi han unes caves que daten del segle XIV, aquestes destaquen per haver estat construïdes amb la tradicional volta catalana. Allà, temperatura i humitat són constants durant tot l’any fet que proporciona les condicions idíliques pel descans dels nostres vins.

La criança

La criança es realitza en bocois de roure francès de 500 L, en un fudre del mateix material de 2000 L i el trepat en àmfores de fang.

El procés de producció

La sala de producció conta d’una línia per desgorjar, embotellar i etiquetar. I també d’un petit laboratori.

Es van instal·lar 40 plaques solars a la teulada del celler per tal de ser autosuficients energèticament durant tot el procés de producció.