Els nostres vins

La Ninfa · blanc

Blanc pàl·lid i brillant amb reflexos verdosos, un vi d’estiu fresc i viu, ideal per aperitius, peix i marisc. Macabeu 60%, Garnatxa blanca 40%. Agricultura ecològica. 12,5% vol.


Vi de Fang

Aquella nit del 22 d’octubre, el riu va enterrar les ampolles sota el fang i ara no ens permeten saber si són una criança de cabernet sauvignon o bé una criança de Syrah. Aquest vi està dedicat a totes les persones que ens van allargar la mà. El nostre més sincer agraïment. Agricultura ecològica. 12,5% vol. Agricultura ecològica. 14% vol.

Rendé Masdeu Brut Nature

Aquest vi escumós és fruit de la nostra nova etapa a les antigues caves del segle XIV. Ha reposat amb tranquil·litat durant 84 mesos a la foscor subterànea. Macabeu, Xarel·lo, Parellada.

Descarrega’t la fitxa en pdf

Manuela Ventosa

Aquest coupatge especial en memoria de la nostra avantpassada Manuela Ventosa, l’elaborem amb els nostres millors raïms, fent la fermentació en botes noves de roure francès i la criança durant 14 mesos en les mateixes botes resultant-ne un vi potent amb un taní madur però ferm,notes de fruits madurs (mora, pruna…) i un elegant fons de pastisseria i torrefactes provinents de la criança. Cabernet Sauvignon 70%, Syrah 30%. 14% vol.

Descarrega’t la fitxa en pdf

El Follet · rosat Syrah

Color de robí, intens, amb reflexos malves. El grau de maduració precís li ha permès una expressió de fruita fresca i tropical, com la maduixa, el mangle o la cirera, sobre un fons floral. Syrah 60%, Trepat 40%. Agricultura ecològica. 12,5% vol.


Descarrega’t la fitxa en pdf

Trepat del Jordiet

Com a varietat autòctona de la Conca de Barberà, el Trepat, vinificat en negre, ens obre a una experiència original. Finesa, frescor i subtilesa, embolcallades de fruita i notes especiades. El Jordiet neix en cultiu ecològic, es fa vi amb una vinificació varietal, i es fa gran en àmfores de terra cuita. Els romans ja deien que la oxigenació lenta que fan les àmfores expressa les particularitats del vi sense destorbs aliens. Trepat 100%. Agricultura ecològica. 11,5% vol.

Descarrega’t la fitxa en pdf

Insòlit · escumós negre

Vi negre escumós brut reserva,capa d’intensitat mitja i bombolla fina que ens dona la màxima expresió varietal del trepat. Trepat 100%. Agricultura ecològica. 11,5% vol.
Descarrega’t la fitxa en pdf

Peu del Bosc

És un vi de color grana intens amb ribets violacis, llàgrima abundant i molt densa. Al nas, notem fusta ben integrada, amb aromes de fruites vermelles i pell de taronja. L’entrada a boca és carnosa i deixa pas a un taní poderós i amb un volum destacat. Cabernet Sauvignon 90%, Syrah 10%. Agricultura ecològica. 14,5% vol.

Descarrega’t la fitxa en pdf

Inquiet

Es el nostre vi jove, inquiet pel seu caràcter canviant any a any,cercant el millor cupatge i les técniques mes adïents. Robí intens amb llàgrima abundant .En nas és potent amb un caràcter de tófona i espècie que donarà pas als fruits vermells. En boca té una entrada fresca amb tanins suaus, gras i amb volum. Un negre jove per servir entre 12º i 13ºC i acompanyar qualsevol plat. Syrah 75%, Trepat 25%. Agricultura ecològica. 12,5% vol.

Descarrega’t la fitxa en pdf

Arnau

Aquesta varietat la tenim plantada a tocar de la muralla del monestir de Poblet, on el microclima de la Conca de Barberà és propici a l’expressió de la gamma aromàtica reductora de la Syrah. És un vi que caldrà descobrir a mesura que es va obrint, i a poc a poc anirem descobrint­hi les notes de fruita negra, móres i un fons de toffe i cacau. Syrah 100%. Agricultura ecològica. 14% vol.

Descarrega’t la fitxa en pdf

Vinagre agredolç

Vinagre estil mòdena a base de cabernet sauvignon. Estada en botes de roure durant sis mesos. Té una acidesa de 6 graus. És un condiment alimentari per amanides, escalivades, carpaccios i a més amés és ideal per a fer vinagretes d’alta qualitat. Chardonnay o Cabernet Sauvignon. 6º d’acidesa.