Enoturisme al Celler Rendé Masdéu

Vine a gaudir dels nostres vins amb denominació d’origen Conca de Barberà en un entorn de somni i en ple cor de la nostra comarca, i coneix el dia a dia del nostre celler i de les persones que elaborem uns vins amb amor.

VISITA AL CELLER I TAST DE 3 VINS

Voleu descobrir els secrets que amaga el nostre celler i conèixer de primera mà quina és la nostra història i la dels nostres vins?

Gaudiu d’una visita a les nostres instal·lacions acompanyats amb algun dels membres de la família Roig Rendé i el seu equip. Mentrestant, podreu descobrir la història i trajectòria de la nostra família amb una tradició vinícola centenària i podreu acabar coneixent el procés que fa el raïm des de que entra al celler fins que arriba a la vostra taula.

La cosa no s’acaba aquí, perquè us espera un tast de 3 dels nostres vins per acabar de gaudir de la vostra experiència.

PREU: 8 EUROS

VISITA AL CELLER AMB MARIDATGE DE 3 VINS

Una oportunitat única per descobrir el nostre llegat vinícola. Podreu visitar el celler i tastar tres dels nostres vins maridats amb productes locals, de proximitat o d’afinitat.

Tres vins, tres maridatges: formatges i embotits del nostre territori, salaons, envinagrats… busquen l’harmonia perfecta creant maridatges d’afinitat i contrast amb vins del Celler Rendé Masdéu.

Una visita pensada per despertar tots els vostres sentits amb aquesta experiència, on no falten els dos essencials de la gastronomia Mediterrània, el vi i els bons aliments.

Grup mínim de 8 persones

PREU: 15 EUROS

VISITA AL CELLER, TAST DE 3 VINS I DINAR AL NOSTRE RESTAURANT FOREVENTS

Et proposem fer una visita pel nostre celler, on coneixeràs de primera mà el passat, present i futur del món del vi, i que podràs gaudir acompanyat, és clar, d’un tast dels nostres vins.

Les nostres instal·lacions et conviden a estar-s’hi llargues estones sigui entre tines o bé a en algun racó del nostre entorn.

La visita es completa amb un dinar de mercat al nostre restaurant ForEvents, on podreu gaudir dels millors plats i els nostres vins, tot fent realitat els vostres somnis.

De dimarts a divendres 29€/persona

Caps de setmana i festius 40€/persona

Podeu fer les vostres reserves trucant als telèfons 977 871 361 , 609 245 772 o bé enviant-nos un correu a celler@rendemasdeu.cat

TRANSLATE »