DIARI DE VEREMA

El dilluns 19 de Setembre vam veremar la garnatxa negra del Molí del Salt, al ser una partida molt petita el Jordi i el Hans van piar el raïm, tal com es feia tradicionalment.

L’endemà vam veremar el Garrut de la finca de les Comes d’en gall, aquest raïm esdevindrà el futur Vi de fang 2022. Un vi que commemora els tres anys de la riuada que va suposar un punt d’inflecció per al celler. Una vinya jove plantada en un sòl on predomina l’argila, dels que s’enfanguen quan plou. Aquest és el vi de la renaixença, un vi que anirà madurant amb els anys. Dedicat a totes aquelles persones que ens van allargar la mà farà tres anys, la nostra resiliència és gràcies a tots vosaltres.

Tot seguit va ser el torn del TREPAT, el que és pràcticament la nostra empremta dactilar. Una varietat de cicle llarg, això vol dir que són dels primers ceps a brostar i dels últims en ser veremats. Una varietat que a base d’anys ens ha anat descobrint noves facetes, fins al punt d’estar present en el 50% dels nostres vins. Passant per tota la paleta de colors i d’estils; blancs, rosats, escumosos i negres. El TREPAT aporta tipicitat a tots ells.


El dilluns 26 de setembre vam veremar la Parellada de l’Abella i vam seguir la setmana amb el TREPAT del Jordiet a la parcel·la de les Cosses .

El Jordiet a les Cosses

Per acabar aquesta setmana, ahir es va veremar el Cabernet Sauvignon de la parcel·la del Pla de Cervera, el Peu del Bosc 2022. Una de les vinyes més emblemàtiques del celler, plantada pels germans Rendé als seus inicis amb la il·lusió de recuperar la tradició vitivinícola de la família.

Ara com ara podem dir que tenim el celler gairebé ple, només queda per entrar durant la pròxima setmana el Cabernet de la vinya que està plantada a més alçada de totes, Les Planes de Vallclara a 700 metres d’altitud.

Ens fa molta il·lusió que hagueu arribat fins aquí, així que us volem premiar amb un cupó descompte del 15% a la nostra botiga online, el cupó és DIARIDEVEREMA i estarà actiu durant tota la setmana.

Moltes gracies per acompanyar-nos en aquest maravellós cicle que any rere any la vinya ens ofereix.