Experiències

PAQUET CULTURAL

VISITES CULTURALS + VISITA AL CELLER + DINAR AL RESTAURANT

Visita el celler, coneix la història del Molí de Poca des de dins els cups de l’antiga fassina que data del segle XII, tot seguit es presenta un curtmetratge de la trepidant història de superació del nostre celler des de dins d’un cup museitzat amb fotografies i restes de la Riuada del Francolí. Continua la visita amb un recorregut que passa des de la sala d’elaboració del celler fins les antigues caves on es fa la criança. Continuem amb un tast guiat de 4 vins de la mà de Mariona Rendé, sommelier i segona generació del celler. 

Una fantàstica proposta on es pot escollir entre visitar el Monestir de Poblet, monument patrimoni de la humanitat amb molts segles d’història que es troba a 3 quilòmetres del celler. O bé visitar el Museu de la vida rural de l’Espluga de Francolí, una visita que et transporta al passat que van viure els nostres avantpassats al món rural. 

El paquet també inclou dinar acompanyat dels nostres vins al restaurant Forevents, a les mateixes instal·lacions del celler.

preus

DE DIMARTS A DIVENDRES

ADULTS

39€ per persona

DE 12 A 18

25€ per persona

MENORS DE 12

15€ per persona

DISSABTES, DIUMENGES I FESTIUS

ADULTS

49€ per persona

DE 12 A 18

40€ per persona

MENORS DE 12

15€ per persona

horaris

12:oo h – visita al celler

13:3o h – DINAR

HORARI CULTURAL:

Hivern(15 de setembre – 14 de juny)

De dilluns a dissabte

De 10 h. a 12:30 h. i de 15 h. a 18 h.

Diumenges i festius

De 10:30 h. a 12:30 h. i de 15 h. a 18 h.

Estiu (15 de juny – 14 de setembre)

De dilluns a divendres

De 10 h. a 12:30 h. i de 15 h. a 18:30 h.

Diumenges i festius

De 10:30 h. a 12:30 h. i de 15 h. a 18:30 h.

De dimarts a dissabte

De 10.30 a 18.30 h

Diumenges i festius

De 10.30 a 14 h

A l’agost, el museu amplia el seu horari de tarda fins a les 19.30 h.

Dies festius, diumenges i dilluns en què obrim tot el dia

15 i 17 d’abril | 5, 6 i 24 de juny | 29 de juliol | 14 i 15 d’agost | 30 i 31 d’octubre | 4, 5, 6 i 8 de desembre

Dies laborables en què obrim només durant el matí

5 de gener | 24 i 31 de desembre

PAQUET D’AVENTURA

ACTIVITAT + VISITA AL CELLER + DINAR AL RESTAURANT

Per començar el dia amb energia, una mica d’activitat física de la mà del Drac Actiu.

Hi ha tres propostes d’activitats a escollir:

Una ruta guiada a peu per l’entorn dels rius Milans i Francolí per veure els efectes que va tenir la riuada del 22 d’octubre de 2019, conèixer les seves causes i reflexionar sobre el canvi climàtic i els fenòmens meteoròlogics que aquest portarà en un futur. També descobrireu la relació del riu amb els habitants de l’Espluga al llarg de la història amb un passeig circular de 3 km amb diverses parades per a realitzar les explicacions. Una d’aquestes parades és a on hi havia l’antic celler Rendé Masdéu que va ser arrasat pel Francolí l’Octubre del 2019.

La marxa nòrdica és un esport de baix impacte ideal tant per a persones esportistes com per a persones no massa habituades a fer esport. L’excursió permet descobrir la tècnica de la marxa nòrdica i es desenvolupa entre paisatges de vinya. Les rutes s’adapten a les necessitats de cada grup. El preu inclou el lloguer dels pals de marxa nòrdica. Activitat no recomanada per a infants, grup mínim de 4 persones.

Es tracta d’una activitat de geocaching (joc d’orientació amb GPS) pels carrers de l’Espluga de Francolí per descobrir alguns del seus racons més especials i acabar coneixent el tresor amagat del Francolí. Activitat apta per a tots els públics.

Horaris:

9:30 h – Activitat d’aventura

12:00 h – Visita al celler

13:30 h – Dinar al Restaurant Forevents

preus

DE DIMARTS A DIVENDRES

ADULTS

40€ per persona

DE 12 A 18

26€ per persona

MENORS DE 12

15€ per persona

DISSABTES, DIUMENGES I FESTIUS

ADULTS

49€ per persona

DE 12 A 18

40€ per persona

MENORS DE 12

15€ per persona

PAQUET GASTRONÒMIC

VISITA AL CELLER + EXPERIÈNCIA GASTRONÒMICA

Duració aproximada: 4 hores i mitja

Horari: 12 matí  (de dimarts a diumenge)

Grup mínim de 8 adults | Consulta el menú maridatge

Més informació del restaurant

Visita el celler, coneix la història del Molí de Poca des de dins els cups de l’antiga fassina que data del segle XII, tot seguit es presenta un curtmetratge de la trepidant història de superació del nostre celler des de dins d’un cup museitzat amb fotografies i restes de la Riuada del Francolí. Continua la visita amb un recorregut que passa des de la sala d’elaboració del celler fins les antigues caves on es fa la criança per acabar amb un tast guiat de 4 vins de la mà de Mariona Rendé, sommelier i segona generació del celler. 

Tot seguit una experiència gastronòmica que no us deixarà indiferents. Un menú maridatge de 6 plats maridats amb 6 dels nostres vins proposta d’Albert Roig, chef del restaurant Forevents, situat a les mateixes instal·lacions del celler.

preus

DE DIMARTS A DIUMENGE

ADULTS

70€ per persona

MENORS DE 12

20€ per persona

ESCOLES

Anem d’excursió a l’Espluga de Francolí! Activitat al Museu de la vida rural i taller de vinya, visita al celler i tast de vi o most. De dimarts a divendres durant tot el curs escolar.

EMPRESES

Vine a passar un dia al nostre celler amb el teu equip, els teus clients, els teus proveïdors… El millor lloc per la millor jornada de treball!