La Masia de Rendé Masdéu

La Masia de Rendé Masdéu és una masia de la que ja en tenim referències a mitjans del segle XIV, formant part del conjunt que es coneix com a Molí de Poca, al terme municipal de l’Espluga de Francolí, a la Conca de Barberà.

La Masia forma part del conjunt de les instal·lacions de Rendé Masdéu, que també inclouen el nostre celler i el nostre Restaurant Forevents. Per això totes les persones que us allotgeu a la nostra Masia, gaudireu d’una visita guiada al nostre celler amb un tast de tres dels nostres vins. A la Masia hi trobareu una casa amb una personalitat molt marcada, plena de detalls únics que la fan diferent i acollidora. A la casa hi podreu compartir moments inoblidables, envoltats d’un paisatge i un entorn únics.

El nostre apartament té 2 habitacions, una sala d’estar i una cuina totalment equipada. També disposa d’aparcament privat gratuït, i molts altres serveis.

A Rendé Masdéu ens apassiona l’elaboració dels vins i l’enoturisme, però també ens apassionen les relacions personals i que la gent es senti a casa seva quan ens visiten.

Passió i voluntat de servei són les característiques que millor ens defineixen. A casa nostra, sempre hi sereu benvinguts!

Capacitat: 6 persones

De dilluns a dijous 120€ / nit

Caps de setmana 165€ / nit

Inclou visita al celler + tast de 3 vins

Esmorzar +9€/persona

Opció mitja pensió o pensió completa al restaurant consultar preu

Si necessiteu més informació, o bé voleu fer una reserva podeu contactar amb nosaltres trucant al 977 871 361 o bé al 609 245 772, així com per correu electrònic a celler@rendemasdeu.cat

TRANSLATE »