Visites

VISITA EL CELLER

Coneix la història del Molí de Poca des de dins els cups de l’antiga fassina que data del segle XII, tot seguit es presenta un curtmetratge de la trepidant història de superació del nostre celler des de dins d’un cup museitzat amb fotografies i restes de la Riuada del Francolí. Tot seguit un recorregut que passa des de la sala d’elaboració del celler fins les antigues caves on es fa la criança i s’acaba la visita amb un tast guiat de 4 vins de la mà de Mariona Rendé, sommelier i segona generació del celler.

preus

ADULTS

10€ per persona

MENORS DE 18

5€ per persona

Horaris:

Dimarts – dissabte : 12:00h i  17:30h 

Diumenge: 12:00h

Duració aproximada: 1 hora i mitja

VISITA GOURMAND

Coneix la història del Molí de Poca des de dins els cups de l’antiga fassina que data del segle XII, tot seguit es presenta un curtmetratge de la trepidant història de superació del nostre celler des de dins d’un cup museitzat amb fotografies i restes de la Riuada del Francolí. Tot seguit un recorregut que passa des de la sala d’elaboració del celler fins les antigues caves on es fa la criança. Continuem amb un tast guiat de 4 vins de la mà de Mariona Rendé, sommelier i segona generació del celler. I per acabar un dinar acompanyat dels nostres vins amb la proposta del menú de mercat del restaurant Forevents, situat a les mateixes instal·lacions del celler.

Duració aproximada: 1 hora i mitja

Horari visita:

Dimarts – dissabte : 12:00h i a les 17:30h 

Diumenge: 12:00h

Més informació del restaurant

preus

DE DIMARTS A DIVENDRES

ADULTS

29€ per persona

DE 12 A 18

24€ per persona

MENORS DE 12

15€ per persona

DISSABTES, DIUMENGES I FESTIUS

ADULTS

40€ per persona

MENORS DE 18

35€ per persona

VISITA MARIDATGE

Coneix la història del Molí de Poca des de dins els cups de l’antiga fassina que data del segle XII, tot seguit es presenta un curtmetratge de la trepidant història de superació del nostre celler des de dins d’un cup museitzat amb fotografies i restes de la Riuada del Francolí. Tot seguit un recorregut que passa des de la sala d’elaboració del celler fins les antigues caves on es fa la criança. I per acabar, un tast maridatge de 4 vins afins a 4 productes de proximitat. Tot això de la mà de Mariona Rendé, sommelier i segona generació del celler.

preus

ADULTS

25€ per persona

MENORS DE 18

10€ per persona

GRUP MÍNIM 10 persones

Duració aproximada: 2 hores

ESCOLES

Anem d’excursió a l’Espluga de Francolí! Activitat al Museu de la vida rural i taller de vinya, visita al celler i tast de vi o most. De dimarts a divendres durant tot el curs escolar.

EMPRESES

Vine a passar un dia al nostre celler amb el teu equip, els teus clients, els teus proveïdors… El millor lloc per la millor jornada de treball!