Varietats:
Trepat 100%
Sòls:
Argilo-calcaris.
Elaboració:
Verema manual, fermentació tradicional.
Segona fermentació en ampolla.
Criança de 24 mesos (Reserva) i adició de 8 g/l de licor d’expedició (Brut)
Dades analítiques a l’embotellat:
Alc. 11,5% vol.
Acidesa total 5,2g/l
Acidesa volàtil 0,38 g/l
Tast:
Color negre magrana ,capa d’intensitat mitja.
Bombolla fina i expressiva que ens dona frescor i vivesa en boca.
Nas molt especiat, pebre blanc, sota bosc, fruits vermells, ideal per maridar amb aperitius, postres i carns blanques suaus.
Temperatura de servei:
5 graus
19,00€
Celler familiar DO Conca de Barberà. Vins ecològics de varietats autòctones collita pròpia. Experiències enoturístiques úniques; cultura, esport, gastronomia, allotjament.
© Copyright – celler rendé masdeu 2022. Tots els drets reservats. | Disseny i Programació: Nuvol.cat