La vinya ja brosta
La brotació de la vid és un moment clau en el cicle de vida de la planta, i també és un moment emocionant per als viticultors i amants del vi.
La brotació de la vid és un moment clau en el cicle de vida de la planta, i també és un moment emocionant per als viticultors i amants del vi.
Llegeix com està anant la verema a la Conca de Barberà. Diari de verema 2022
El dimarts dia 30 d’agost va començar la verema a casa nostra. Com cada any la garnatxa blanca del Ribé a Montblanc va donar el tret de sortida
Aquest passat divendres 12 de Juliol va tindre lloc la primera edició de les Gastrowine nights 2022, un event experiencial que mescla el vi, la
El cicle de la vinya no s’atura i ara es troba en una de les fases més importants, el verol. Pels lectors que no sàpiguen que significa
Aquest estiu ha arribat amb moltes novetats que us anirem explicant d’ara en endavant. Una que ens fa molta il·lusió de presentar és el naixement
Trepat és terra, trepat és aigua, trepat és vi, trepat és ciència, trepat és identitat, trepat és cultura, trepat és art, trepat és festa! Per nosaltres el trepat és molt més que una varietat de raïm, és molt més
El passat divendres 27 de Maig es va realitzar una visita guiada al conjunt arqueologic de la fortalesa dels Vilars d’Arbeca. Un grup d’una trentena
Celler familiar DO Conca de Barberà. Vins ecològics de varietats autòctones collita pròpia. Experiències enoturístiques úniques; cultura, esport, gastronomia, allotjament.
© Copyright – celler rendé masdeu 2022. Tots els drets reservats. | Disseny i Programació: Nuvol.cat